torstai 19. marraskuuta 2015

Eläinlääkärissä

Lääkäri oli vähän myöhässä. Me päätettiin odotellessa pelata. Pelasimme Iran lempparipeliä, eli kohdetöitä. Kriteerit ovat aika tapissa, häiriöitä ympäristössä paljon ja meidän neiti, se jaksaa yllättää. Positiivisesti.

Heräämön puolella oli varsin äänekästä väkeä, tyhjää ei ollut odotussalissakaan. Valot, hajut, äänet. Ei kertakaikkisen mikään estänyt Iraa keskittymästä työhönsä.


Peli sujui odotusaulassa niin hyvin, että me päätettiin jatkaa sitä tutkimushuoneen puolella. Mitä sitä nyt hyvää peliä kesken heittää.
Sillä aikaa, kun me pelattiin, lääkäri kävi kaikessa rauhassa läpi Iran jalat, varpaat, lonkat, selän.

Lopuksi me treenattiin ihan vaan seisomista. Mikä sekin kuulkaa sujui ihan näytöstyyliin.
Mulla oli siinä vähän vaikeuksia. Mitä voin sanoa?  Olin ihan pakahtua kaikesta. Työkoira. Minulla on 100% työkoira. Upea sellainen. Jälleen hieno osoitus siitä, miten hyvä pää tällä koiralla on!

Lääkärin jälkeen Ira piipahti vielä ortopedin juttusilla. Ortopedi oli lääkärin kanssa samaa mieltä. Tytössä ei ole mitään vikaa.

Hyvillä mielin odoteltiin papereita. Toiset istuen, toiset... omalle tyylilleen uskollisena.


Epikriisi:
Ira tuotiin klinikalle, koska siitä on kuulunut liikkeessä noin viikon ajan kevyt naksahdus. Kynsiäänistä ei pitäisi olla kyse, sillä ääni kuuluu kovan lattian lisäksi myös matolla. Ontumista tai liikkumishaluttomuutta ei ole todettu, Ira on aina ollut hyvin menevä luonne.

Iran liikkuessa kuuluu hento naksunta, joka vaikuttaa tulevan oikeasta takajalasta. Raajat käytiin yksitellen läpi, eikä nivelissä tai pehmytkudoksissa todeta tunnustellen kipua, turvotuksia tai epästabiiliutta.

Mitä todennäköisemmin kyse on harmittomasta naksauksesta. Jos ilmenee kipua tai ontumista, varataan aika rauhoitukseen ja nivelien kuvantamiseen ortopedilla.

Hyvää jatkoa kauniille Iralle!



Olen niin iloinen ja huojentunut!
Missä tahansa liikunkin tämän neidin kanssa, se aina herättää suurta ihastusta!

Kiitos hyvästä palvelusta Tampereen Animagi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti